Værktøjskursus 26. august 2020 kl. 8.00 - 12.00: Online versus offline møder: Hvordan optimerer du din salgs- og virksomhedspræsentation

Ved du, hvordan du præsenterer din virksomhed, jeres produkter og services, så det er jeres løsning, kunderne husker?

Deltag i dette seminar og lær, hvordan du kommunikerer effektivt med PowerPoint – både i fysiske møder og i online møder. Du får konkrete tips og værktøjer, så du selv kan optimere dine salgspræsentationer.

Du får:

Konkrete værktøjer, som du kan gå hjem og bruge med det samme. Programmet byder på undervisning i både teori og teknikker, og du lærer for eksempel, hvordan du:

  • Forandrer din præsentation fra statisk til dynamisk (og interaktiv, så du vælger fokus ved at klikke i præsentationen sammen med din kunde)
  • Skaber én integreret præsentation, der kan bruges af alle sælgere i forhold til alle kundetyper
  • Tilpasser en præsentation til online møder
  • Afdækker kundens behov
  • Præsenterer de rette løsninger
  • Øger salget med dine præsentationer

Kan alt det virkelig lade sig gøre på samme tid?
Telenors erhvervsdirektør Jens Andersen er ikke i tvivl: 
”Præsentationerne fra Convinced kan måles på vores salgstal”.

Video med indlægsholder

20200813 Billede Mads 1

I denne video giver indlægsholder Mads Holm Iversen fra Convinced.dk. en lille smagsprøve på, hvad dagen bl.a. kommer til at handle om. Han viser små klip fra sin analyse om erfaringer med onlinemøder.

Online-møder: Før/Under/Efter Corona
Mads har nemlig for nylig foretaget en omfattende analyse af online-møder før, under og efter Corona, med deltagelse af 200 virksomheder og organisationer. Med afsæt i analysen dokumenterer han, hvilke teknikker der virker optimalt i online-møder.

Du kan læse dele af analysen her: Online møder Før/Under/Efter Corona

 

Indsend din virksomhedspræsentation – og få mulighed for at få gratis konsulentbistand
Når du tilmelder dig seminaret, har du mulighed for at indsende din præsentation til underviseren på dagen, Mads fra Convinced på mail: mads@convinced.dk Mads vil blandt de indsendte præsentationer udvælge en case, som han udarbejder omfattende feedback og slideforslag til forud for seminaret.

Hvis din præsentation bliver valgt, skal du være frisk på at præsentere ca. 10 minutter af den på seminaret. Til gengæld vil du modtage forslag til nye professionelle slides til en værdi på 15.000 kroner i konsulenthonorar.

Foto Mads Holm, Iversen Kvadrat


Om underviseren

Mads Holm Iversen er indehaver af Convinced.dk. Han har en baggrund som taleskriver og præsentationsudvikler for adm. direktør Hans Skov Christensen, DI og adm. direktør Anders Eldrup, DONG Energy.

De sidste 10 år har Mads specialiseret sig i at udvikle

virksomhedspræsentationer for bl.a. LEGO, Danske Bank, Ørsted, Grundfos og mange flere. Du kan se og læse mere her www.convinced.dk 

Hvis du allerede nu vil se lidt om de teknikker, som du bliver introduceret til på dagen, er her tre korte videolektioner: https://convinced.dk/video/ 

Sted: BDO Lounge, Tingvej 7, 2. sal, 8800 Viborg (OBS! Indgang via Tingvej 11)

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige:995 kr. + moms

Bemærk: Arrangementet er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Erhvervsrådet i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.    
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Tilmeldingsfrist d. 23. august

Tilmeld dig her