24. september 2020 kl. 08:00 til 11:15 Hvordan får din virksomhed kommercielt gavn af verdensmålene?

Fokus i omverdenen er sat på Verdensmålene. Det handler både om energi, klima og forurening, men i lige så høj grad om partnerskaber og menneskers trivsel. Fakta er, at skal vi for alvor lykkedes med at ”redde planeten” så skal det give mening for virksomhederne at arbejde med, og det betyder at det skal give bundlinje.

De fleste virksomheder er ikke opmærksomme på, at der er enorme muligheder for både kundeloyalitet og indtjening via arbejdet med FN17. Research viser, at der er over 400 mia. kr. i forretningsmuligheder for danske virksomheder. Så på den måde kan det kommercielle arbejde med Verdensmålene skabe en enorm forretnings- og konkurrencemæssig fordel. Skal det lykkedes, kræver det et målrettet og bevidst arbejde med FN17 i salget. Men FN17 skal også integreres i resten af organisationen og strategien. Hvis det bare bliver ved intentioner og hensigtserklæringer kan ingen forvente at høste gevinsterne.

På dette værktøjskursus kigger vi på, hvordan du definerer jeres strategi i forhold til FN17, hvordan I implementerer i salget og hvordan I kan blive kundernes foretrukne partner.

Vi taler om hvad FN17 kan gøre for salgsarbejdet, hvordan dialogen med kunderne kan tage afsæt i Verdensmålene og kan gavne virksomhedens salg.

Icons Rgb 2016 19

Program:

08.00 Morgenbrød og kaffe

08.15 Velkommen

08.20 Networking rundt om bordene

08.50 Undervisning del 1

10.00 Pause

10.15 Undervisning del 2

11.15 Tak for i dag

Dagens indlægsholder: Mads Winther, Partner hos Intenz

Mads har arbejdet med salgs- og kommercieludvikling i mere end 20 år. Mads har udover arbejdet som konsulent fungeret som ekstern lektor på Universitetet i Århus med fokus på det praktiske del af arbejdet med strategi og ledelse.

I de seneste 15 år har Mads været partner i Intenz, hvor missionen er at arbejde med at få mennesker og organisationer til at vokse gennem fokus på passion, performance og resultater.

Dette værktøjskursus henvender sig til: Ejere, ledere og beslutningstagere, der påvirker og eksekverer virksomhedens strategi samt personer, der arbejder med forretningsudvikling.

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms

Sted: BDO Lounge, Tingvej 7, 2 sal, 8800 Viborg

Bemærk: Arrangementet er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Erhvervsrådet i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.    
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Tilmeldingsfrist d. 21. september

Tilmeld dig værktøjskurset her