Værktøjskursus: Styrk din forretning – brug samtalen som ledelsesværktøj d. 15.06.21

Samtale 1 til 1

Hvor ofte taler du med dine medarbejdere om andet end daglige opgaver, løsning af problemer og udfordringer på den korte bane?

Kunne du tænke dig at blive bedre til at have en løbende dialog med dine medarbejdere om performance, motivation, trivsel og udvikling og dermed få muligheden for at tage fat i problemer, mens de endnu er små?

Med løbende ”check-in” samtaler og konkret feedback bruges samtalen aktivt til at styrke forståelsen og tilliden mellem medarbejder og leder, så der skabes en optimal ramme for resultater og trivsel, til gavn for virksomhed og medarbejder.

Og når det ikke lykkes og samtalen bliver vanskelige? Så har du som leder gjort hvad du kunne og den vanskelige samtale vil med stor sandsynlighed opleves mindre vanskelig.

Denne formiddag har vi fokus på samtalerne på arbejdspladsen mellem leder og medarbejder.

Indhold:

  • Et bud på hvordan den løbende feedback og dialog mellem leder og medarbejder kan bidrage til at problemer tages før de bliver for store. Du får en konkret feedback model, inspiration til indhold i løbende ”check-in” samtaler samt en skabelon til forberedelse af en problemløsende samtale.
  • Inspiration til hvordan du kan checke ind på trivslen hos dine medarbejdere, og hvad du kan gøre hvis du oplever, at en medarbejder, virker presset.
  • Input til den vanskelige samtale som skal tages hvis arbejdsforholdet ikke går som det skal.

Undervejs stilles et par spørgsmål, hav derfor din telefon med, du skal ind på www.slido.com (der er ingen app der skal downloades).

Målgruppe er ejerledere og personaleledere i små- og mellemstore virksomheder.

Indlægsholder:
Heidi Therkildsen, Freelance HR Patner, Coach og certificeret ID-Psykoterapeut.

Heidi har de sidste 25 år arbejdet som HR-partner og HR manager i en række større organisationer og været sparringspartner for rigtig mange ledere. Hun medbringer en masse praktisk erfaring og konkrete forslag til, hvordan problematikker på arbejdspladsen konstruktivt kan adresseres. Heidi er derudover uddannet coach og psykoterapeut. 

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms
Arrangementet er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd, Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Erhvervsrådet i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Tid: Tirsdag d. 15. juni 2021 - kl. 8.15 - 11.15 - Kaffe og rundstykker fra kl. 8.00. (OBS udsat fra 14/4)

Sted: BDO Lounge, Tingvej 7, 2. sal, 8800 Viborg

Corona-retningslinjer
VIBORGegnens Erhvervsråd følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger i forbindelse med arrangementer. Så er du tilmeldt et arrangement, vil du få besked, hvis der sker ændringer.

Arrangeret af VIBORGegnens Erhvervsråd i samarbejde med IDA Vestjylland og Lederne Midt-Nord.
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Tilmeldingsfrist d. 10. juni

Tilmeld dig her