Webinar d. 19. januar 2021 kl. 8.30: Skab suveræne onlinemøder

Annette Bjerre Andersen Ryhede fra ARTIKULATION er kommunikationsrådgiver og afholder et webinar om, hvordan man skaber suveræne onlinemøder. Annette vil guide dig igennem hvordan du forbereder, målsætter, strukturerer og faciliterer suveræne onlinemøder – med et klart mål for øje. Annette har mere end 15 års erfaring med at undervise og rådgive i optimering af den mundtlige kommunikation.

Hvordan gør du dit onlinemøde til et, folk ikke har lyst til at forlade igen?

Hvordan sikrer du struktur, fremdrift og resultater samtidig med, at du skaber grobund for tillid og samarbejde?

Hvordan får du deltagerne involveret, så I sammen får skabt det rigtige output?

Møder kan handle om alt fra informationsdeling og beslutninger til problemløsning og udvikling af nye idéer. Men hvordan får du dine deltagere til at give det rigtige input, så I kommer sikkert hen til målet?

Dette webinar henvender sig til
Erhvervsfolk, der vil fange og fastholde publikum, når de taler og præsenterer online.

I dette webinar møder du kommunikationsrådgiver og ejer af ARTIKULATION Annette Bjerre Andersen Ryhede, som vil guide dig igennem, hvordan du forbereder, målsætter, strukturerer og faciliterer suveræne onlinemøder – med et klart mål for øje.

Annette har mere end 15 års erfaring med at undervise og rådgive i optimering af den mundtlige kommunikation. Hun arbejder for både C20-virksomheder og offentlige organisationer samt NGO’er. Hun er forfatter til bogen TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation, fra Akademisk Forlag, samt ekstern lektor på bl.a. RUC, hvorfra hun er uddannet i kommunikation og psykologi

Tid: Tirsdag d. 19. januar 2021 - kl. 8.30 - 9.30

Deltagelse er gratis – Tilmelding er nødvendig.

Webinaret vil blive afholdt via Online-mødetjenesten Zoom, og vi sender et link til dig dagen før, webinaret bliver afholdt.

Arrangeret af VIBORGegnens Erhvervsråd i samarbejde med IDA Vestjylland.

Tilmeldingsfrist d. 17. januar

Tilmeld dig her