20200422 B2B Puslesp Salg

Brug VIBORGegnens Erhvervsråd til din egen markedsføring

 

Mange medlemmer bruger netværket VIBORGegnens Erhvervsråd til egen markedsføring ved af sende mails internt i netværket om f.eks. produkter, ydelser, arrangementer, tilbud, etc.

 

Derfor beder vi dig tage stilling til, om du (eller dine medarbejdere) vil give din mailadresse til medlemmer i netværket og dermed kunne sende og modtage mails/nyhedsbreve internt. VIBORGegnens Erhvervsråd sørger for formidling af mailadresserne.

Ønsker du dette, send os da oplysninger til ver@ver.dk med

  • Firmanavn
  • Kontaktperson: - Fornavn - Efternavn - E-mail

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!

Ønsker du på et tidspunkt at blive frameldt listen igen, send os da en mail, og vi vil fjerne dig fra fremtidige lister, vi sender ud.

Bemærk at det er vigtigt, at du sletter et medlem fra listen, hvis du får besked om det, og at du altid bruger den nyeste liste, når du sender mails rundt, så eventuelle frameldte personer ikke modtager mails fra dig! Dette kan blive betragtet som spam. Det er også meget vigtigt, at du ikke deler listen med personer, der ikke er medlem af VIBORGegnens Erhvervsråd!

Lige et tip...
Det er en god skik ved udsendelse af nyhedsmail, at man sender mailen til sig selv, og at alle øvrige modtagere placeres i feltet BCC (altså ikke CC og Til felterne), så deres mailadresse bliver skjult.