20190502 Networking Sessions Mfw

VIBORGegnens Erhvervsråd samler erhvervslivet i Viborg og omegn

Faktisk er vi det største erhvervsnetværk i kommunen med tæt ved 650 medlemsvirksomheder og endnu flere brugere.

Er du medlem af VIBORGegnens Erhvervsråd vil du blive inviteret med til vores aktiviteter, hvor der er fokus på at facilitere netværk og forbinde ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv.

Det rette netværk bringer dig hurtigere frem til målet! Og derfor etablerer vi løbende erfagrupper og netværk, hvor deltagerne deler viden og erfaringer om bestemte temaer eller funktioner samt får opbygget tætte relationer med ligesindede.

Du er velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Merethe Wrang, hvis du er interesseret i at blive optaget i et af vores netværk eller erfagrupper, eller du har forslag til nye grupper.

Merethe tager også gerne en netværkssnak med dig, hvor I kan vende det du søger i et netværk – og hvilke andre muligheder, der findes for at møde de ”rigtige” og blive en endnu bedre netværker.

Vidensdeling skal udvikle mindre virksomheder

Et godt netværk er vigtigt i erhvervslivet, men det er ikke altid, at det bliver prioriteret i virksomhederne. Det gør VIBORGegnens Erhvervsråd noget ved.

Hos VIBORGegnens Erhvervsråd er der både netværksgrupper inden for strategi, ledelse, eksport, onlinetilstedeværelse, autobranchen mv. Og nu er tiden kommet til at starte endnu et netværk, som er en sparringsgruppe for ejerledere af mindre virksomheder med op til 8 ansatte.

Læs hele pressemeddelelsen her