Business Viborg skal have ny direktør


Efter mere end 12 år på posten som chef for Business Viborg, har Henrik Hansen valgt at opsige sin stilling med udgangen af juni måned. Han tiltræder den 1. juli et job som Adm. Direktør for Brancheforeningen Datacenterindustrien.

”Det er med blandede følelser, at jeg har taget denne beslutning, for det har været en fantastisk rejse, kulminerende med vores indflytning i vores nuværende rammer House of Industry”, udtaler Henrik Hansen. 

Henrik Hansen

”Men jeg synes, at tidspunktet er godt med Business Viborg i en rigtig god situation, og med et fundament som en ny chef kan arbejde videre med og udvikle på. Jeg skylder rigtig mange mennesker en stor tak, ikke mindst kollegerne i hverdagen og en bestyrelse, der altid har bakket op om vores idéer og planer. Samtidig har jeg haft fornøjelsen at arbejde sammen med masser af spændende og dedikerede mennesker, der alle har ønsket at bevæge vores erhvervsliv i en god retning.”

Business Viborg har de senere år været inde i en gunstig udvikling med mange nye initiativer, herunder hele projektet omkring etablering af House of Industry med tiltrækning af Maskinmesterskolen. Medlemstallet er steget til den gode side af 700 virksomheder, og Business Viborg driver en række faglige netværk, samtidig med at organisationen leverer en bred vifte af services inden for iværksætteri, bæredygtighed, teknologiudvikling m.m.

Business Viborgs formand Martin Pedersen er på den ene side ked af at sige farvel til direktøren, men på samme tid ser han frem til processen med at finde den rette person til at stå i spidsen for Business Viborg, der kan fortsætte den gode udvikling. ”Vi takker Henrik for hans store indsats gennem en lang årrække, hvor Business Viborg har gennemgået en meget positiv udvikling i tæt samarbejde med store og små virksomheder over hele kommunen”, udtaler Formanden. ”Nu gør vi os klar til at finde en stærk afløser til jobbet, og så sætter vi nye ambitiøse mål, så vi kan fortsætte med at være en tæt og engageret samarbejdspartner for det lokale erhvervsliv.”

For yderligere oplysninger, kontakt:

Martin Pedersen, Bestyrelsesformand på tlf: 4068 6161, mail: mbp@jpgroup.dk 

Henrik Hansen, Erhvervsdirektør på tlf: 4013 4474, mail: heha@buvi.dk